Aquatex nyheder

Interessen for at deltage Water and Energy Messen den 19.6.2012 i Darmstadt, Tyskland, som du blev inviteret til at deltage i forleden dag, har overrasket mig.

På trods af at arrangementet bliver afholdt i Tyskland – og på tysk – har flere kontaktet  mig og enten beklaget, at de desværre ikke havde tid til at deltage eller har tilmeldt sig. Det er dejligt at mærke interessen for at høre nyt om rent vand, drifts- og energibesparelser.

Sidste frist for tilmelding er i dag den 20.4.12. Du kan tilmelde dig senere, men det kan blive svært at finde overnatning.

Flere har bedt om et program, og har du ikke fået et, kan du se det her. 19 spændende indlæg på 2 linier og en række udstillere skulle nok få din dag til at gå.

Du vil også få lejlighed til at hilse på producenten af CARELA produkterne – vores nære samarbejdspartner – Dr. Krumrey, CARELA GmbH og måske stille nogle nærgående spørgsmål.

Den tidlige tilmelding skyldes, at der afholdes en del messer og udstillinger i Frankfurt/Darmstadt området i juni, og det kan derfor være svært at finde tilstrækkeligt med hotelpladser. Vi skulle helst bo sammen, så vi kan få mest ud af arrangementet.
CARELA GmbH sørger for bookning af hotel.

Rejsen til Darmstadt 25 km syd for Frankfurt a.M. kan foregå med fly fra Billund eller København til Frankfurt, med tog til Darmstadt eller i egen bil. Du må gerne angive, hvordan du helst vil rejse.

Messen er vederlagsfri og arrangørerne afholder omkostningerne til foredrag og traktement.

Overnatning og rejsen er for din egen regning, men vi hjælper med at booke hotel.

Kontakt mig venligst hurtigst muligt på TLF: 70 260 400 eller på info@aquatex.dk

 

Mange hilsener Bjarne Ravn

Søg efter det du mangler på hele hjemmesiden: