Aquatex nyheder

Mens der er helt klare regler for brug af desinfektionsprodukter i virksomheder, der producerer fødevarer, har der aldrig været tilsvarende krav i vandværksbranchen.

Derfor har der i årevis hersket usikkerhed på området. Flere vandværker har valgt desinfektionen fra og bruger i stedet store mængder rent drikkevand til at få bugt med bakterierne ved at skylle dem væk. Det er ikke en optimal løsning.

BESTIL HER

Kontakt her om godkendelse og data på de 3 effektive og miljørigtige desinfektionsprodukter fra Aquatex


Andre vandforsyninger benytter sig desinfektionsprodukter, som ganske vist må anvendes i forbindelse med fødevarer, men ikke er testet på vandværkernes desinfektionsopgaver, der er helt forskellige fra fødevarebranchens.

Disse produkter giver en falsk tryghed under desinfektioner, fordi der ikke findes vejledninger eller support i hverken anvendelse, dosering eller bortskaffelse.

Nu kan vi præsentere 3 desinfektionsprodukter med Godkendelse af Fødevarestyrelsen og udviklet specielt til vandværker, oplyser direktør Bjarne Ravn, Aquatex Water Management.

Produkterne er også testet af den tyske brancheorganisation for vandværker, DVGW.

Desinfektionsprodukter på vandværker med godkendelse af Fødevarestyrelsen

Aquatex P2 Desinfektionspray til mindre desinfektionsopgaver på vandværker

Den er forblandet, altid klar til brug, så ingen fristes til at springe over hvor gærdet er lavest, og så skal den ikke skylles af.

Leveres i kartoner med 6 x 0,5 l sprayflasker

Aquatex MultiC desinfektionsprodukt med fødevaregodkendelse

desinfektionsprodukt til vandledninger, tanke mm.
10 liter MultiC
rækker til at desinficere en rentvandstank på 1.500 m3
eller vandledninger på 5.000 m x Ø 110 mm.

Aquatex CleanDes - fæødevarekodkendt desinfektionsmiddel

desinfektionsprodukt til vandledninger, tanke, boringer mm.

Desinfektionsprodukter til vandforsyninger med ISO 22000

Desinfektionsprodukterne bliver allerede anvendt af vandværker, servicefirmaer, VVS-firmaer og brøndborere over hele Danmark.

Med fødevaregodkendelsen af Aquatex' desinfektionsprodukter får også vandværker med den nye ISO 22000 certificering adgang til hurtigtvirkende og miljørigtig desinfektion.

Til forskel fra desinfektionsprodukter du kender fra husholdningen, er der 20 års erfaring og support bag ved de specielle Aquatex-produkter.

Søg efter det du mangler på hele hjemmesiden: