Tlf: 70 260 400

Åbent alle hverdage

97 % kundetilfredshed

+ 20 års erfaring som specialister

Vinder af børsens gazelle 2021

  • Tlf: 70 260 400
  • 99 % kundetilfredshed 
  • 20 års specialisterfaring
  • 2021: Børsens gazellepris
  • Forside
  • Rensning af rentvandstanke

Rensning af rentvandstanke

Renseprodukter - Udstyr - Service - Rådgivning - TLF: +45 70 260 400 

Rentvandstanke på op til 1500 kubikmeter på vandværker eller skibe renser vi på en dag med kun 2-3 mand, fordi vi råder over det mest moderne renseudstyr og TankClean produkter, der både renser og desinficerer dine rentvandsbeholdere i en arbejdsgang.
Se video om rensning af rentvandstanke her - ny video på vej - metoden er den samme som ses på denne leverandørvideo.

Vil du være med til at dele viden om vedligeholdelse af rentvandstanke, så tilmeld dig her.
Vi samler ny viden fra praktiske opgaver på vandværker i Tyskland, Norge, Sverige og Danmark, fra udstillinger, seminarer og universiteter - og fra dig. Så tilmeld dig nu.

__CONFIG_optin__{"optin":4870,"color":"orange","size":"big","text":"JA, tilmeld mig","layout":"horizontal"}__CONFIG_optin__

Vi passer på dine oplysninger og deler dem ikke med nogen - du kan altid framelde dig med et klik.

Med Aquatex metode og TankClean produkter bliver dine rentvandsbeholdere, vandtårne, iltningstrapper og reaktionstanke helt rene og bakteriefri.
Vi renser din rentvandstank ind til den rene overflade uden at beskadige den. Det sker uden højtryksrensning og uden klor.

Tøm tanken og find alle revner og skader

Kun når du får tømt tanken og renset den helt ren, træder revner og utætheder frem.

Din tank bliver helt ren efter en Aquatex specialrensning, så alle eventuelle revner og utætheder træder tydeligt frem. Det betyder, at du med det samme kan få repareret skaderne, så din rentvandsbeholder ikke giver dig problemer fremover. Springer du over hvor gærdet er lavest og forsøger at inspicere din rentvandstank med vand på, opdager du ikke alle fejl. Det kan blive katastrofalt og dyrt på et senere tidspunkt.

Vores 3 gamle betontanke og iltningstårn er fremtidssikrede efter en gennemgribende renovering af Aquatex. Det vigtigste vi lærte under tankrenoveringen var, at havde vi ikke tømt og renset beholderne før inspektionen, havde vi ikke fundet alle skader, der trængte til en udbedring.

Ole Hansen 
Driftsleder, Fårevejle St. Bys Vandværk

4 gange hurtigere end natriumhypoklorit

Har du en ny rentvandsbeholder, der bare skal desinficeres, klarer vi også det med MultiC desinfektionsprodukt - og uden brug af de giftige klorprodukter. 

Bjarne Ravn, Aquatex - Water Mnagement

Bjarne Ravn

Få et tilbud på en rensning eller totalrenovering af din rentvandsbeholder - RING:

Vil du selv rense rentvandsbeholdere, så ring for renseprodukter og udstyr - RING:

TLF: 70 260 400

- du får en priside samme dag. Vi har renseteams over hele landet - også tæt på dig.

Belægninger nedbryder drikkevandstankene

Du kan med fordel inspicere tankene hvert år og rense dem hvert / hvert andet år. Biofilm og  belægninger nedbryder drikkevandstankens overflader og bør fjernes med mellemrum for at sikre, at tanken forbliver tæt og holder længst muligt.
Rentvandstankene på vandværket er den største risikofaktor for drikkevandsforureninger. Derfor er det vigtigt, at holde dem i topform.

Produkter til rensning af rentvandsbeholdere - ståltanke

Rens og desinficer samtidig med det miljøvenlige TankClean Super.
- Også til ståltanke.

Du kan bestille på TLF: 70 260 400 eller på email

Sådan udfører du en rensning af dine rentvandsbeholdere

1. Sprøjt det blandede TankClean renseprodukt på rentvandsbeholderens overflader med en Comet lavtrykssprøjte.

2. Skyl tankens overflader af med rent vand. Desinfektionen og rensningen er færdig.

Dag til dag levering komplet med datablade og vejledning over hele landet - ring 70 260 400.

24 timers support på rensning af rentvandstanke

Du får al den hjælp du behøver til tankrensningen.
Vi er ved telefonen 24 timer i døgnet.
Vælg mellem at købe en fuld servicepakke med tankrensning hos Aquatex, hvor erfarne Aquatex-Teams kommer og løser opgaven - ring TLF: +45 70 260 400 - eller køb renseprodukter og udstyr og løs din beholderrensning selv efter vores vejledning.

Hvad siger kunderne om Aquatex tankrensning?

Med Aquatex' måde at rense tanke på har vi vand til forbrugerne på få dage efter vandprøverne er analyserede, udtaler driftsleder på større vandværk.

"Vi valgte at få renset tanke af Aquatex efter gennemgående reparationer af vores drikkevandstank. Det skulle vi have gjort straks, fordi vi opdagede flere revner i tanken, da den var blevet helt ren."

"I efterhånden mange år har vi renset et hav af rentvandstanke, højdebeholdere og iltningstrapper med Aquatex produkterne. Kunderne bliver hver gang forbavsede over det flotte resultat, og vi lever af glade kunder, fortæller chefen for erfarent vandværksservicefirma.

"Nu kan vi rense både stålbeholdere og overfladebehandlede rentvandsbeholdere med de neutrale renseprodukter fra Aquatex".

"Vil du have kontakt til en af vores referencer, så ring venligst for at vi kan arrangere det.

Aquatex renseprodukter har fuldt ud indfriet mine forventninger til produkt til rensning og desinfektion af drikkevandstanke. I mit rådgivningsarbejde over for vandværker, anbefaler jeg gerne brugen af de miljøvenlige produkter fra Aquatex.

Carl Seyfarth 
Rådgivende ingeniør, Øllgaard A/S

Rensning af rentvandstanke

Aquatex TankClean renseprodukt til rensning af rentvandstanke
Årlig rensning af rentvandstankeAquatex TankClean er meget skånsom og til årlig rensning rentvandstanke og ferskvandstanke på overflader, som tåler afrensning[...]
TankClean+ renseprodukt til periodisk rensning af rentvandstanke
Rensning af rentvandstankeTankClean+ er til hurtig og periodisk rensning af rentvandstanke og ferskvandstanke, hvor overfladerne tåler en lav pH-værdi.Ved syrefølsomme[...]
Aquatex TankClean Super renseprodukt til hurtigere rensning af beluftningsanlæg med kraftige belægninger
TankClean Super til rensning af rentvandstanke med kraftige belægningerTankClean Super er til hurtig rensning fx. iltningstrapper af beton på vandværker.[...]