Aquatex nyheder

COVID-19 overfladetest

HURTIGT, PÅ STEDET

Gendan og bevar tilliden

Det har aldrig været vigtigere at identificere tilstedeværelsen af SARS-COV-2, den virus, der forårsager COVID-19, på overflader, i luft og i spildevand.


Indsaml pålidelige og nøjagtige data for at mindske risikoen for medarbejdere og kunder, vurdere dine faciliteters sundhed og træffe velfunderede beslutninger med vores COVID-19 overfladetestningsløsninger.


Hold din virksomhed åben med en skræddersyet testløsning.

TEST. IDENTIFICER. AGÉR.

Opnå dokumenteret viden for at mindske risikoen

  • Identificer asymptomatiske og præsymptomatiske bærere. Opdag virussen i dit miljø, og find ud af, hvilke personer der skal testes for at reducere risikoen for spredning gennem tidlig opdagelse. Gør det lettere at spore kontakter.
  • Kontroller desinfektionsprotokoller. Test overflader for at sikre, at dit miljø er blevet korrekt udbedret af tilstedeværelsen af SARS-COV-2 virussen.
  • Hold din virksomhed åben. Fastlæg hurtigt faciliteternes sundhed, og styrk sikkerheden med et qPCR-baseret miljøtestprogram.

PROGRAMMER

Virusregistrering, når og hvor du har brug for det

Hoteller og gæstfrihed

Sørg for, at gæster og medarbejdere er sikre med miljøovervågning for at identificere virussen tidligt. Test og udfør jævnligt hurtige handlinger, hvis virussen detekteres, herunder test af mennesker, desinfektion og kontaktsporing.

Passagertransport

Reducer risikoen for SARS-COV-2-virus-tilstedeværelse på overflader med stor berøring for at beskytte passagerer og personale. Vores løsninger er helt mobile, kan bruges med minimal træning og kræver ikke dedikeret personale.

Medicinske og plejefaciliteter

Brug miljøovervågning til at identificere tilstedeværelsen af virussen, før bærerne viser symptomer.  Optimer rengøringsprotokoller for at sikre, at virussen er udryddet.

TESTLØSNINGER

Praktiske og brugervenlige platforme leverer hurtige resultater

  • Guld-standard RT-qPCR-metoder giver dig mulighed for at teste med sikkerhed: Fuldt overførbar manuel test ved hjælp af GeneCount ® Q-16 (afbildet) og Automatiseret test med høj produktivitet med GeneCount ® Q-96
  • Resultater tilgængelige på under 2 timer fra prøvetagning til fortolkning af resultater
  • Vores løsninger kan bruges i marken eller i laboratoriet, med minimal træning og kræver ikke dedikeret personale.

Søg efter det du mangler på hele hjemmesiden: