Tlf: 70 260 400

Åbent alle hverdage

97 % kundetilfredshed

+ 20 års erfaring som specialister

Vinder af børsens gazelle 2021

  • Tlf: 70 260 400
  • 99 % kundetilfredshed 
  • 20 års specialisterfaring
  • 2021: Børsens gazellepris

Investering I LuminUltra, tjente sig meget hurtigere hjem end ventet, i en af landets mindste kommuner

Få dage efter Fanø Kommune fik LuminUltra leveret, fandt de vandanalyser 2 store udfordringer. 2 udfordringer de først ville have opdaget for sent uden LuminUltra.

20 bygninger var under mistanke

I Fanø kommune havde de mistanke til vandkvaliteten i 20 bygninger. Det skyldtes specielt at bygningers vandinstallationer, var meget gamle. Det ledte til en investering i LuminUltra.

Med LuminUltra ville Fanø Kommune:

  • Tjekke 20 bygningers vandinstallationer 3 steder for bakterierisiko. De vil gøre det en gang i kvartalet, så de tidligt vil opdage bakterieproblemer
  • Spore sig frem årsagen til bakterieforhøjelser, så de med det samme kan udbedre årsagen til bakterieproblemerne

Investeringen tjener sig hjem med det samme

Med LuminUltra udstyret fandt teknikerne fra Fanø Kommune, meget forhøjet bakterierisiko på rådhuset og på et offentligt toilet.

Teknikerne sporede sig frem til, at et par blinde rørender var årsagen til bakterieproblemerne. Dem fjernede de selv med det samme. Således både opdagede og løste teknikerne fra Fanø Kommune bakterieproblemer, på en formiddag. Bakterieproblemer der sjældent bliver opdaget før det er for sent.

Den opdagelse gav tryghed omkring købet af LuminUltra og Kommune tilkendegav herefter, at investeringen allerede havde tjent sig hjem, med opdagelsen af de 2 bakterieproblemer.

Det er meget imponerende, at LuminUltra så hurtigt kan måle bakterierisikoen. At man så hurtigt kan finde årsagen til bakterien, er lige så vigtigt

Henrik Lauridsen - teknisk leder, Fanø kommune

Fanoe kommune logo

Ser på flere muligheder med LuminUltra

Fanø Kommune måler nu vandkvaliteten periodisk med LuminUltra og opdager bakterieproblemer, inden de bliver farlige for borgere, turister og ansatte

På deres hjemmeside vil de vise borgere og turister, at vandkvaliteten i bygningerne er i orden. De ønsker også at indlede et samarbejde med vandværket, for at de også kan få gavn at LuminUltra hurtige vandanalyser.

Vil du også selv kontrollere vandkvaliteten når det passer dig?

Vi kommer gerne ud og giver dig en demonstration

Kim med hurtige vandprøver