Tlf: 70 260 400

Åbent alle hverdage

97 % kundetilfredshed

+ 20 års erfaring som specialister

Vinder af børsens gazelle 2021

  • Tlf: 70 260 400
  • 99 % kundetilfredshed 
  • 20 års specialisterfaring
  • 2021: Børsens gazellepris
  • Forside
  • case-enemaerke-og-petersen

Entreprenør fik på 2 dage undersøgt, renset og klarmeldt 3 bygninger og undgik kun lige dagbøder.

Vandprøven skulle bare have været for god ordens skyld. Ingen havde regnet med at bakterieniveauet ville være 10 gange for højt.

Vandprøver var kundens og leverandørens garanti for at skolebygningen trygt kunne overdrages.

I værste tilfælde, kunne børnene blive syge, hvis vandet ikke var i orden. Det ville Enemærke og Petersen ikke være skyld i eller ligge navn til. Derfor opfordrede de bygherren, Københavns Kommune, til at få lavet vandprøver som en afslutning på projektet. Da installationen var nyrenoveret forventede man ikke at der ville være bakterieproblemer.

Bestiller hurtige vandprøver for en sikkerheds skyld

Ib Brohus, projektleder hos Enemærke & Petersen tog fat i en Aquatexkonsulent. Igennem samtalen, blev han sikker på, at de skulle bruge hurtige vandanalyser. Han håbede på, at vandinstallationerne var i orden, men hvis der var udfordringer, opdages og løses problemet, langt hurtigere, med hurtige vandanalyser.

Det viste sig at være en rigtig god beslutning.

Aquatex var virkelig gode til at forklare, hvad det her gik ud på. Jeg har følt mig rigtig godt klædt på til, at kunne sætte de rigtige ting i værk

Ib Brohus. projektleder, Enemærke og Petersen

Får svar på vandprøverne på stedet og indkredset problemet med det samme

Koldtvandsinstallationen så fin ud og alle vandanalyser, lå væsentligt under grænseværdierne. Desværre havde prøverne på varmtvandsinstallationen, værdier op til 10 gange højere, end de anbefalede max. Værdier.

Så ved vi allerede dér, at problemet kun er omkring varmtvandsinstallationen og at det er der vi skal fokusere vores indsats

Ib Brohus. projektleder, Enemærke og Petersen

Effektiv og hurtig rensning

Fra vandanalyserne blev udtaget, gik der 3 dage, før alle vandinstallationerne var blevet effektivt renset med specialprodukter fra Aquatex. Straks efter rensningen, blev der foretaget en kontrolmåling. Den bekræftede, at det varme vand, nu kunne tages i brug og at Enemærke & Petersen, roligt kunne overdrage skolen, til Københavns Kommune.

Vandanalysen og desinfektionen skulle være opnået, inden vi kunne aflevere. Derfor var det vigtigt, at opgaven blev udført, ekstraordinært hurtigt

Ib Brohus. projektleder, Enemærke og Petersen

Der var bekymringer inden opgaven gik i gang

Forud for rensningen, var der en bekymring for, om problemstillingen kunne komme til livs. Efter en grundig forklaring om, hvordan Aquatex rensemetode, sikrer en komplet rensning, var projektlederen Ib, ikke på noget tidspunkt i tvivl om, hvordan det hele skulle foregå.

Hvis vandanalyserne så viser for høje bakterietal, så brug Aquatex kompetencer, til at finde ud af, hvordan man kan få den her risiko elimineret, med f.eks. desinficering, som I vores tilfælde

Ib Brohus. projektleder, Enemærke og Petersen

”Det giver os ro i maven”

Skulle der pludselig være børn der bliver syge på skolen, kunne man hurtigt pege på en ny vandinstallation som årsagen. Enemærke og Petersen har dokumentation for at vandinstallationen var i orden da de overleverede bygningen, så det skal de ikke frygte.

Vil klart anbefale at bruge Aquatex til, at lave de indledende vandanalyser, ud fra vores eget forløb

Ib Brohus. projektleder, Enemærke og Petersen

Vil du også hurtigt have tjekket hel din bygning?

Få et grundigt tjek af bygningen på et par timer. Skulle der være for højt bakterietal, kan du som Enermærke og Petersen, hurtigt få det løst.

Vores konsulenter er klar til, at besvare dine spørgsmål

Kim med hurtige vandprøver