Tlf: 70 260 400

Åbent alle hverdage

97 % kundetilfredshed

+ 20 års erfaring som specialister

Vinder af børsens gazelle 2021

  • Tlf: 70 260 400
  • 99 % kundetilfredshed 
  • 20 års specialisterfaring
  • 2021: Børsens gazellepris

NOMEX-SPECIALTEKSTILER

Salg til virksomheder af Nomextekstiler – Meta-aramide – som vævede stoffer i mange vævninger og tykkelser, samt i Nomexstrik og som Nomexfilt.
Specialtekstiler leveres i mængder af 500 m2 og fremstilles efter ordre og kundespecifikation.

kevlar aramid tekstiler strik, bånd, tråd, webings

Ingen salg til private og vi har ingen rester.

RING TIL: 70 260 400 - FÅ RÅD OM SPECIALTEKSTILER - ELLER TRYK HER


... også kaldet meta-aramid

​Aquatex er leverandør af Nomex – Meta-aramide – som vævede stoffer i mange vævninger og tykkelser, samt Nomex i strik og som Nomex filt siden 1992.

​Nomexstofferne kan også leveres i mange kombinationer med andre stoffer som Kevlar, Carbon, stål, anti-statisk, overfladebehandlinger, coatninger med aluminium. Nomex leveres også indfarvet i en række lysægte farver.

NOMEX III​

​Nomex III er til sikkerhedsbeklædning for brandfolk, beredskabstyrelsen, militær, tankvognschauffører, racerkørere, elektrikkere etc. Fx til brandsikre pilotjakker, jakker der beskytter mod gnister og el-overslag.

​Nomex Comfort

​anvendes ofte til inderbeklædning for ovennævnte typer sikkerhedstøj og leveres typisk i minimum 500 m2, og leveringstiden er 8 uger. Undertiden kan vi levere rester på minimum 1 rulle a 100 lbm i 160 cm bredde. Mindre rester findes ikke.

​Har du et behov for Nomextekstiler eller meta-aramide modsvarende vores minimumsmængder i vævede stoffer, som strik, som filt eller som konfektion, så kontakt os venligst på
TLF: +45 70 260 400 eller på email.

__CONFIG_custom_menu__{"title":"","thumbnails":"on","menu":"219"}__CONFIG_custom_menu__