Aquatex nyheder

LuminUltra leverer 500.000 COVID-19 test om ugen til regeringen i Canada

Det har været en hemmelighed, men i går slap det ud, at LuminUltra Technologies i Canada har udviklet tests for COVID-19.

Hos Aquatex, er vi utroligt stolte af at være en del af LuminUltra, som distributør af udstyr i Danmark og Sverige. Hovedvægten hos LuminUltra Technologies Ltd. er at udvikle udstyr til bakteriologiske hurtig-analyser af alle typer vand og olier. 


LuminUltra apparaterne har gjort os i stand til i Danmark at tilbyde test af vandet i mange skoler og andre bygninger på rekordtid, så ingen behøver at risikere at blive syge af bakterier i vandet, efter at bygningernes vandinstallationer på grund af corona-krisen har stået stille i ugevis.
LuminUltra skriver selv i en pressemeddelelse (Google Translated) 15. April 2020 Fredericton, New Brunswick, Canada:


 Den canadiske bioteknologileder LuminUltra annoncerede i dag, at den vil levere hårdt tiltrængte 500.000 COVID-19-test pr. uge til den canadiske regering til brug i Canada. På sin pressekonference tidligere i dag annoncerede premierminister Justin Trudeau, at New Brunswick baserede LuminUltra øger sin produktionskapacitet for at kunne levere test til hele Canada. 


”Vi reagerede øjeblikkeligt på premierministerens opfordring til handling for at deltage i kampen mod denne virus ved at omstille på vores udviklingsteam til at udvikle de nødvendige test til COVID-19,” sagde LuminUltra formand og administrerende direktør Pat Whalen.

 "Ved at producere og levere 500.000 test om ugen, som udnytter den eksisterende infrastruktur, leverer vi faktisk en test for hver canadier som et vigtigt skridt mod at besejre pandemien, beskytte canadierne og lindre de menneskelige omkostninger ved denne sygdom."


LuminUltra er anerkendt internationalt som førende inden for mikrobiologiske hurtig-analyser og har det specialiserede udstyr og erfaring, der er nødvendigt for at producere COVID-19 testene hurtigt, nøjagtigt og i store mængder.


Virksomheden er godt positioneret fra både et produktionsmæssigt og økonomisk perspektiv til at øge produktionen for at imødekomme denne voksende efterspørgsel. Forsendelse af disse test er allerede begyndt, og tempoet vil fortsætte i det kommende år.

Direktør Pat Whalen tilføjer: ”Vores team hos LuminUltra er meget stolte over at kunne hjælpe canadiere i denne utroligt vanskelige tid for vores land. I betragtning af vores ekspertise inden for biologisk testning af miljøanvendelser, er det en naturlig udvidelse for os at udvikle en test for COVID-19. Vi er taknemmelige for at have haft muligheden for at arbejde sammen med teamet på Public Health Agency of Canada de sidste par uger, og hvis utrættelige arbejde med at beskytte vores land har været en inspiration. ”Om LuminUltra

LuminUltra er en canadisk biotekvirksomhed med mere end 20 års erfaring med at udvikle og levere hurtig-analyser indenfor mikrobiologisk test, der primært bruges til at teste miljøapplikationer som vand.

Virksomheden har en række af Fortune 500 kunder, salg i over 80 lande og aktiviteter i seks lande. Samtidig fremmer LuminUltra en kultur for innovation og smidighed og er på en accelereret væksttrend, hvor de overtager flere virksomheder i de senere år og har dannet et partnerskab med det specialiserede XPV Water Partners.

Det er denne innovation, smidighed og partnerskab, der gjorde virksomheden i stand til at reagere på Canadas premierminister Trudeaus opfordring til handling for at deltage i kampen mod COVID-19.

Original pressemeddelelse: https://www.luminultra.com/covid/news/

Søg efter det du mangler på hele hjemmesiden: