Aquatex nyheder

COVID-19 Test af spildevand

HURTIGT, PÅ STEDET

En game changer til tidlig registrering

NY TEST ER NU TILGÆNGELIG

Epidemiologi for spildevand er et vigtigt redskab i kampen mod COVID-19, der giver mulighed for hurtig, non-invasiv indsigt i sundheden for store eller målrettede befolkningsgrupper, herunder kommuner, plejehjem og sovesale.

Overvågning af tilledt spildevand for tegn på COVID-19 infektioner har vist sig at være et effektivt værktøj til tidlig varsling til identifikation af asymptomatiske bærere.


Vores nye COVID-19 spildevandstest fra LuminUltra er en sand game changer, hvilket gør processen med test af spildevand hurtigere, billigere og eliminerer behovet for ekstra specialiseret udstyr.

Hurtigere, billigere, nemmere

Udfordringen med tidligere metoder til test af spildevand for COVID-19 er, at indsamlings-, ekstraktions- og koncentrationstrinene er dyre, komplicerede og tidskrævende.

Det er grunden til, at denne type test hidtil mest er blevet udført på universiteter og ved hjælp af posttjenesterne.


LuminUltras patentanmeldte innovation har forenklet processen, hvilket har resulteret i en test, der giver dig resultater i løbet af timer i stedet for dage eller uger, og som ikke kræver specialiseret udstyr eller laboratorieekspertise i modsætning til andre testmetoder.

Guld-standard testteknologi

Spildevandstest for COVID-19 udføres via qPCR – den samme teknologi, som anvendes til klinisk test.


Aquatex GeneCount ® qPCR-enheden er hurtig, bærbar og kan bruges på stedet uden et laboratorium og giver resultater på under 90 minutter.


Yderligere COVID-19 testmetoder er også tilgængelige for GeneCount ® -enheden, herunder overflade-, luft- og klinisk diagnostik.


Bed os om en komplet liste over industrielle test, der er rettet mod yderligere mikrober til systemovervågning.

En komplet løsning, der er tilgængelig nu

Andre test på markedet leverer kun testen og qPCR-enheden. Kun med Aquatex kan levere en komplet, hurtig test for COVID-19 i spildevand.


LuminUltra er en vigtig leverandør af COVID-19-reagenser til kliniske test til den canadiske regering, og kunder i mere end 80 lande stoler på vores teknologi, produktionspålidelighed og historie om fremragende kundeservice for at levere deres essentielle tjenester i en sikker tilstand.


Aquatex er eneforhandler af LuminUltra i Danmark

Webinar om spildevandstest til at bekæmpe COVID-19

LuminUltras patentanmeldte innovation giver en hurtigere, billigere og nemmere COVID-19 spildevandstest – fra prøvetagning til resultat. Lær, hvordan du kan bruge spildevandstest til at styre risikoen ved COVID-19.

Søg efter det du mangler på hele hjemmesiden: