Aquatex nyheder

Jobannonce: Teknisk Sælger

..der vil give vores kunder bedre økonomi og rent, sundt vand 
- og vil slippe for den daglige transporttid til jobbet

gazelle aquatex web

Aquatex er gazellevirksomhed 2021

Du har lyst til at lære vores kunder inden for VVS, kommuner og boligselskaber nye metoder til at overvåge og forebygge vandanlæg mod nedsat flow og sygdomsfremkaldende bakterier, så vi sammen kan reducere risikoen for drikkevandsforureninger og legionærsyge til gavn for den almene sundhed og miljøet.


Du arbejder selvstændigt fra din bopæl og primært med opsøgende salg, undervisning af kunder i brugen af vores testudstyr, bakteriologisk kontrol af vandinstallationer og besigtigelse af serviceopgaver.


Vi er i løbende kontakt med hinanden i firmaet på telefon, intern kommunikationssystem og på fysiske møder.


Du har en salgsuddannelse med teknisk indsigt og har vist dokumenterbare salgsresultater.


Din bopæl er nok på Fyn, så du er placeret centralt og kan servicere vores kunder i hele Danmark.


Du taler og skriver et godt dansk, læser engelsk og gerne tysk, er god til at arbejde med diverse IT-systemer, meget selvstændig, arbejdsom og ihærdig, således at du er i stand til selv at planlægge og udføre et systematisk salg efter firmaets målsætning.


Vi sørger for din oplæring. Det foregår i Nyborg og i forbindelse med praktiske opgaver rundt i landet. Ellers arbejder du fra dit hjemmekontor og hos kunderne.

Du skal have kørekort og egen bil. Vi stiller PC, mobiltlf etc. til rådighed efter aftale. Løn efter kvalifikationer. Du får en sikker fremtid inden for miljø, sundhed og rent vand, og du kommer til at råde over den nyeste teknologi.

 

Send mig et kortfattet CV og fortæl på en halv side på email inden den 28.02.22., hvad du kan gøre for vores kunder. Tiltrædelse snarest.

 

Vi behandler ansøgningerne, når vi modtager dem. Finder vi den rette person, ansætter vi straks, så vent ikke. Alle får besked om forløbet.

 

Kun ansøgninger fra personer med dokumenterede salgsresultater kommer i betragtning.

 

Ansøgning sendes hurtigst muligt og inden den 28.02.22 til:
Aquatex Water Management, Direktør Anders Ravn ar@aquatex.dk 


Mærk med “Teknisk Sælger” i emnelinje. Du er velkommen til at ringe til mig, hvis du har spørgsmål:
TLF: 22878723 - www.aquatex.dk 


Aquatex Water Management er en dynamisk virksomhed, der assisterer VVS, boligselskaber, kommuner, vandværker, industrien og søfarten over hele landet med at løse problemer med nedsat flow og sygdomsfremkaldende bakterier i vandanlæg. Aquatex har en sund økonomi og har netop modtaget Børsens Gazellepris 2021

Søg efter det du mangler på hele hjemmesiden: